خطای Bad Request 400
خطای Bad Request 400 به چه معنی است؟
احتمالاً شما هم تجربه داشتهاید که در حین جستجوی موضوعی در اینترنت، وقتی یک وبسایت را باز میکنید، پیام خطای Bad Request 400 را دریافت کنید. این اتفاق ناخوشایند در واقع بیشتر به عنوان پاسخ خطای سمت کاربر در نظر گرفته میشود.
تیم طراحی و توسعه سایت باینری بادیز
با این حال، گاهی اوقات ممکن است مشکل از سمت سرور باشد. به عنوان مثال، زمانی که شما آدرس وبسایت را به اشتباه در قسمت نوار آدرس مرورگر وارد میکنید، سرور قادر به پردازش آن نمیباشد. در نتیجه، پاسخ صحیحی دریافت نمیکنید و احتمالاً با خطای 400 مواجه میشوید. در مواردی که این خطا به سرور وبسایت مربوط میشود، هیچ کار خاصی بر عهده شما نیست و تنها مدیر وبسایت میتواند مشکل را حل کند.
نمایش خطای 400 در مرورگرها به صورت زیر است:
خطای 400 به شکل و نامهای متفاوتی در مرورگرها و پلتفرمها ظاهر میشود که در بیشتر آنها عدد 400 مشترک است و همه آنها یک مفهوم را میرسانند:
HTTP Error 400 – Bad Request
در صورتی که سرور نتواند درخواستی که از سمت کاربر ارسال شده است را تشخیص دهد و به درستی پردازش کند، خطای 400 به کاربر ارسال میشود. در ادامه، برخی از مشکلات رایج که میتواند منجر به ایجاد خطای 400 شود، ذکر میشود:
استفاده از ترکیب URL نامعتبر
نادرست نوشتن آدرس وبسایت یا استفاده از کاراکترهای غیرمجاز و نامعتبر در URL میتواند منجر به بروز خطای 400 شود.
کش و کوکی منقضی شده
در صورتی که کش و کوکی مرورگر شما قدیمی یا خراب شده باشد، احتمالاً نتوانید پاسخ درستی از سرور دریافت کنید.
ناسازگاری افزونههای مرورگر
برخی اوقات افزونههای مرورگر میتوانند با درخواستهای ناسازگار باعث ایجاد خطای 400 شوند.
ذخیرهسازی (حافظه نهان) DNS
اطلاعات DNS ذخیره شده در کامپیوتر ممکن است با DNS فعلی دامنه هماهنگی نداشته باشند.
حجم فایل آپلود شده
در صورتی که فایلی با حجم بزرگ را در وبسایتی آپلود میکنید، ممکن است این فایل بیشتر از حجم مجاز تعیین شده باشد و به بروز ارور 400 منجر شود.
نقص موقت یا خطا در پیکربندی
به دلیل نقص موقت یا حتی پیکربندی نادرست سرور وبسایت، ممکن است منجر به نمایش خطای 400 در مرورگر کاربر شود.
روشهای برطرف کردن خطای Bad Request 400
پس از مشاهده پیام خطای Bad Request 400، میتوانید صفحه مرورگر را ریفرش کنید. این روش در برخی موارد میتواند خطاهای موقت را برطرف کند. در صورتی که این روش به نتیجه مطلوب نرسید، میتوانید روشهای زیر را امتحان کنید.
1- بررسی آدرس وبسایت (URL) از ابتدا
یکی از علل شایع خطای Bad Request 400، اشتباه نوشتن آدرس وبسایت است. ممکن است در آدرس اشتباهی اشتباه نوشتاری یا حروف و کاراکترهای اضافی مانند خط تیره وجود داشته باشد که باعث نمایش خطای 400 میشود. برای اطمینان از صحت آدرس، به جای وارد کردن آدرس وبسایت مستقیماً، میتوانید کلمه کلیدی آن را در موتور جستجوی گوگل جستجو کنید.
2- پاکسازی حافظه نهان (کش) و کوکیهای مرورگر
مرورگرها از دادههای هر وبسایت برای بارگذاری سریعتر در بازدیدهای بعدی استفاده میکنند. اما گاهیاوقات حافظه نهان (کش) خراب میشود و کوکیهای مرورگر منقضی میشوند که ممکن است باعث بروز خطای 400 شوند. برای رفع این مشکل، میتوانید حافظه نهان (کش) و کوکیهای مرورگر خود را پاک کنید.
3- افزونههای مرورگر را غیرفعال کنید
اگر شما یک وبسایت با استفاده از وردپرس دارید، احتمالاً با مشکلاتی که برخی از افزونهها ممکن است ایجاد کنند، روبرو شدهاید. به طور مشابه، افزونههای مرورگر نیز ممکن است در برخی از درخواستهای شما مشکل ایجاد کنند.
برای بررسی مشکل، توصیه میکنم همه افزونهها را غیرفعال کرده و سپس وبسایت را مجدداً بارگذاری کنید. اگر مشکل حل شد. احتمالاً یکی از افزونهها باعث اختلال شده است. برای پیدا کردن افزونه مشکلزا، میتوانید به صورت تک تک افزونهها را فعال کنید و وبسایت را مجدداً بارگذاری کنید.
جهت مطالعه ادامه مطالب روی لینک کلیک کنید.