سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی کامل کولر های آبی سلولزی پلیمری

امروزه کولرهای آبی سلولزی محبوبیت بیشتری نسبت‌ به نمونه‌های معمولی پیدا کردند. شاید برایتان سوال باشد که کولر آبی سلولزی پلیمری چیست؟ این کولرها نوعی سیستم خنک‌ کننده نوآورانه دارند که به کمک فناوری‌های پیشرفته و همچنین طراحی مدرن، نسبت‌ به کولرهای آبی سنتی بهبود قابل ‌توجهی پیدا کردند. در این نوع کولرها، پدهای سلولزی به‌ کار رفته که به‌ جای پوشال‌های معمولی قرار می‌گیرد و وظیفه آن‌ها تبخیر آب و همچنین خنک کردن هوا است. این پدها را از متریالی ماند پلی‌اتیلن و پلی اورتان می‌سازند که با داشتن قدرت بالای جذب و همچنین نگه‌داری بیشتر آب، عملکرد بهتری نسبت‌ به پوشال‌ها دارند. هنگامی‌ که هوای گرم از بین این پدهای خیس پلیمری عبور می‌کند، آب تبخیر شده و هوای خنک به محیط منتقل می‌شود که باعث کاهش دما خواهد شد.

چرا کولر آبی سلولزی پلیمری؟

کولر آبی سلولزی پلیمری به‌ دلیل داشتن طراحی خاص و همچنین تولید از متریال باکیفیت، یکی از گزینه‌های بسیار عالی برای مصارف خانگی و صنعتی محسوب می‌شود. بدنه این کولرها به‌گونه‌ای ساخته می‌شود که در مقابل نور خورشید یا دیگر شرایط محیطی نامساعد مثل برف و باران و هوای گرم، طول عمر خوبی از خود نشان می‌دهند. از دیگر ویژگی‌های آن‌ها می‌توان به وزن کم‌تر، ظاهر زیبا و همچنین راندمان بالا اشاره داشت. پس اگر به‌ دنبال سیستمی هستید که در کنار کارایی بالا، در مصرف انرژی صرفه‌جویی داشته و همچنین از ظاهر زیبا هم برخوردار باشد، توصیه ما به شما انتخاب کولر آبی سلولزی پلیمری است.

تفاوت کولر آبی سلولزی پلیمری با کولرهای آبی معمولی؟

در ادامه بررسی این‌ که کولر آبی سلولزی پلیمری چیست ابتدا به تفاوت آن با کولرهای آبی معمولی می‌پردازیم.

میزان خنک کنندگی

کولر آبی سلولزی به‌ دلیل داشتن پدهای سلولزی، سطح تماس بیشتری با آب دارد که همین مسئله قدرت خنک کنندگی آن را بالا می‌برد. این سیستم برای خنک کردن محیط هایی با متراژ بزرگ هم بسیار کارآمد است و عملکرد مؤثرتری از خود نشان می‌دهد.

طول عمر بالاتر

همان‌ طور که در معرفی کولر آبی سلولزی پلیمری چیست اشاره کردیم، در کولرهای سلولزی از پدهای سلولزی استفاده می‌کنند که این پدها جایگزین پوشال هستند. طول عمر این پدها بالا بوده و حتی تا پنج سال هم مشاهده شده که نیازی به تعویض ندارند. اما پوشال‌های معمولی هر سال باید تعویض شوند و عدم تعویض به‌ موقع باعث ایجاد بوی نامطبوع خواهد شد. همچنین پدهای سلولزی به‌ دلیل داشتن خواصی مثل نگه‌داری آب و همچنین مقاومت خیلی خوب در مقابل باکتری‌ها عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهند.

صرفه‌جویی در مصرف انرژی

کولرهای گازی سلولزی که گرید انرژی A دارند در مصرف برق و آب بسیار خوش عمل می‌کنند. این کولرها با داشتن سیستم‌های ویژه، آب را در پد نگه ‌داشته و باعث مصرف کم‌تر آب‌ و برق می‌شوند. اما در مقابل این مصرف کم، خنک‌کنندگی بیشتری از خود نشان می‌دهند، چیزی که در کولرهای معمولی مشاهده نمی‌شود، چرا که در این کولرها به‌ دلیل استفاده از فناوری قدیمی مصرف انرژی و آب بیشتر است.

فیلتر تصفیه هوا

یکی از تفاوت‌های اصلی بین کولر آبی سلولزی پلیمری و کولرهای معمولی، داشتن این فیلتر تصفیه هوا است. این فیلتر تمامی آلاینده‌ها و گرد و غبار را پیش‌ از ورود به محیط جذب می‌کند که باعث مطبوع تر بودن هوا می‌شود. همین ویژگی در کولرهای معمولی مشاهده نشده و هوای آلوده بعضاً وارد محیط خواهد شد. این هوای آلوده باعث ایجاد آلرژی و حساسیت در افراد سالمند و یا کودکان می‌شود.

تولید صدای کم

بدنه فلزی و موتورهای ساده‌ای که در کولرهای معمولی به‌ کار رفته، نویز و لرزش زیادی را به‌ همراه می‌آورد اما در کولرهای سلولزی به‌ دلیل استفاده از بدنه پلیمری و همچنین به‌ کار بردن موتورهای بسیار پیشرفته، نویز و صدا در کمترین حالت ممکن است. همین ویژگی این کولرها را برای استفاده در محیط‌های آرام مانند اتاق‌ خواب یا محیط‌های کاری بسیار مناسب می‌سازد.

هزینه تعمیرات پایین

در کولرهای معمولی قطعاتی مثل تسمه و یاتاقان به‌ کار رفته که این قطعات به سرویس دوره‌ای نیاز دارند، علاوه‌ بر این بدنه فلزی آن‌ها با قرارگیری در زیر نور خورشید زنگ می‌زند و می‌پوسد. اما کولرهای سلولزی با داشتن بدنه ای مقاوم و همچنین نبود تسمه به تعمیرات کم‌تر نیاز پیدا می‌کنند که همین مسئله باعث کاهش هزینه نگه‌داری آن‌ها می‌شود.

قابلیت‌های هوشمند

از دیگر مواردی که در پاسخ به سوال تفاوت کولر معمولی با کولر آبی سلولزی پلیمری چیست باید به آن اشاره داشت، قابلیت‌های هوشمند این کولرها است. کولرهای سلولزی به تکنولوژی‌های هوشمندی همچون سیستم تخلیه آب و اینورتر مجهز هستند که همین قابلیت‌ها امکان تنظیم سرعت موتور و همچنین جلوگیری از رسوب را ایجاد می‌کند.

قیمت اولیه

در مبحث قیمت هم تفاوت بین این دو نوع کولر دیده می‌شود. نمونه سلولزی قیمت بالاتری نسبت‌ به نمونه معمولی دارد که آن‌ هم به‌ دلیل تکنولوژی پیشرفته و امکانات خاصی است، اما در نهایت با توجه به مصرف انرژی کم‌تر و همچنین عدم نیاز به تعمیر دوره‌ای در طولانی‌ مدت، باعث صرفه‌ جویی در هزینه‌ها می‌شود.

کولر آبی سلولزی پلیمری چه مزایایی دارد؟

کاهش هزینه‌های تعمیرات

در این قسمت از بررسی مزایای کولر آبی سلولزی پلیمری چیست به کم بودن هزینه تعمیرات آن اشاره می‌کنیم. پدهای سلولزی که در این کولر به‌ کار رفتند، دوام بالایی داشته و نیازی به تعویض مداوم ندارند. همین مسئله باعث افزایش طول عمر و همچنین کم بودن هزینه‌های تعمیرات و نگهداری می‌شود.

راندمان بالا

از دیگر مزایای این کولرها می‌توان به افزایش راندمان تبخیر آب به واسطه پدهای سلولزی اشاره داشت که باعث عملکرد بی‌نظیر در خنک‌سازی فضا می‌شود. کولرهای آبی سلولزی پلیمری توانایی آن را دارند که در دماهای بالا به‌ خوبی کارکرده و محیط موردنظر در مدت زمان کوتاهی به‌ طور کامل خنک کنند.

کاهش مصرف انرژی

یکی از اصلی‌ترین مزایای این کولرها، کاهش مصرف برق است. به طوری‌ که به واسطه تکنولوژی‌های به‌ کار رفته در آن‌ها، مصرف برق حدود 60 تا 70 درصد کاهش پیدا می‌کند.

استحکام و دوام بالا

کولرهای آبی را از متریال مقاوم و بادوام می‌سازند که در مقابل نور خورشید و شرایط آب‌ و هوایی نامساعد مثل برف، باران و رطوبت مقاومت خیلی خوبی از خود نشان می‌دهند. این مزیت تضمین‌ کننده دوام و طول عمر آن‌ها بوده و همچنین قطعات کولر دچار خرابی و پوسیدگی نمی‌شود.

نصب و نگهداری ساده

از دیگر مزایای این کولرها می‌ توان به طراحی مدرن و نصب و نگهداری راحت آن‌ها اشاره داشت که هزینه‌های زیادی بابت نصب یا تعمیرات به‌ همراه نمی‌آورد.

داشتن سیستم اینورتر هوشمند

سیستم اینورتر و همچنین دیگر قابلیت‌های هوشمندی که در کولر آبی سلولزی پلیمری به‌ کار رفته امکاناتی نظیر تنظیم سرعت موتور، کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از تشکیل رسوب را فراهم می‌کند که خود جزء مزیت‌های برتر محسوب می‌شود.

سیستم خودکار تخلیه آب سخت

یکی از مواردی که در پاسخ به سوال مزایای کولر آبی سلولزی پلیمری چیست حتماً باید به آن اشاره داشت، داشتن سیستم خودکار تخلیه آب سخت است. این ویژگی از ایجاد رسوب جلوگیری کرده و همچنین نیاز به تخلیه دستی را از بین می‌برد. علاوه بر این، این قابلیت باعث افزایش طول عمر پدها و همچنین جلوگیری از خرابی قطعات داخل کولر می شود.

قابلیت استفاده برای محیط‌های مختلف

فرقی نمی‌کند که شما کولر را برای مصارف خانگی می‌خواهید یا آن را به هدف استفاده در صنعت به‌ کار می‌برید، همچنین تفاوتی ندارد که در کدام منطقه جغرافیایی زندگی می‌کنید. این کولرهای آبی سلولزی پلیمری به ‌دلیل داشتن ویژگی منحصر به فرد، برای هر محیط و هر موقعیت جغرافیایی انعطاف‌پذیری کافی دارند.

فیلترهای آنتی باکتریال

حضور فیلترهای آنتی باکتریال در برخی مدل‌های این کولر از رشد باکتری و قارچ جلوگیری کرده و باعث افزایش بهداشت محیط و کیفیت هوای خروجی می‌شود.